Elke bezoeker wordt geacht zich op de hoog..." />

Huisregels

Elke bezoeker wordt geacht zich op de hoogte te hebben gesteld van de onderstaande huisregels. Bij betreding van het festivalterrein gaat de bezoeker automatisch akkoord met deze huisregels. Mocht je vragen, twijfels of opmerkingen hebben, neem dan contact op met de organisatie van OpenUP Festival.

Dagbezoek
Het is alleen mogelijk om het gehele festival te boeken. Dagbezoek is niet mogelijk.

Entree
Om toegang te krijgen tot OpenUP Festival dien je in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Tickets zijn verkrijgbaar via deze website. De entreetickets beschikken over een unieke code, waardoor ze niet na te maken zijn.

Veiligheid
We doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken en de veiligheid te waarborgen. Toch blijft iedereen zelf verantwoordelijk voor zijn of haar welzijn en veiligheid tijdens het festival. Neem contact op met het team Sfeer Beheer indien er vragen zijn omtrent veiligheid, te herkennen aan de oranje/gekleurde vestjes.

Annuleringsvoorwaarden
Het OpenUP Festival geeft in principe geen geld terug als je onverhoopt toch niet kunt deelnemen aan het festival. Je kunt je ticket uiteraard wel doorverkopen aan iemand anders. Twee punten van aandacht:
- Verkoop je je CoCreator-ticket door, meldt dit dan bij cocreators@openupfestival.nl; zij nemen dan contact op met degene die jouw ticket heeft overgenomen, i.v.m. de teamindeling
- Wil je je deelnemerticket omruilen voor een CoCreatie-ticket? Dan betalen we je het verschil terug. Daarna neemt de coördinator van de CoCreators contact met je op.
Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan contact op met info@openupfestival.nl
Voor meer info http://ticket.openupfestival.nl


Drugs
Alcohol en (soft) drugs zijn op het festival niet toegestaan. We willen een veilige omgeving waarborgen en een optimale bedding creëren voor innerlijke groei. Het is ook verboden het evenemententerrein onder invloed van drank en/of drugs te betreden. Indien dit wordt geconstateerd, zal de toegang worden geweigerd.

Kinderen
Ouders zijn buiten het kinderprogramma zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van de kinderen.
Er is veel water op het terrein. Zorg dat je kind een zwemvestje draagt wanneer ze vrij spelen nabij het water of dat je zicht blijft houden op de situatie.

Gezondheid
Wanneer je een ziektebeeld hebt wat kan verergeren door de openheid en transformatieve werking van het festival breng ons van te voren op de hoogte, zodat wij jouw veiligheid en welzijn en daarmee dat van de andere bezoekers kunnen waarborgen. Er is een team van psychologen en een arts die kunnen meedenken wanneer dat nodig is.

Stilte
Na 23.00 is het slaaptijd. Er gebeurt veel met mensen op het festival en slaap is een noodzakelijke behoefte. Er kan meestal na 23.00 nog gedanst worden in de danszaal van het kasteel. Buiten, op de camping en de kasteelboerderij vragen we na 23.00 om rekening te houden met de mensen die willen slapen.

Water
Het is vaak warm tijdens het festival. Door uitdroging kan de fysieke en psychische weerstand omlaag gaan. We vragen iedereen voldoende te drinken. Water en aanmaaklimonade is gratis en dienen altijd voorradig te zijn in de theetent.

Roken
Op het festival terrein is een speciale rook plaats toegewezen. Verder op het terrein geldt een algeheel rookverbod. Op het evenemententerrein wordt geen rookwaar verkocht.

Munten (UPPIES)
Drank en eten kan worden betaald met de hiervoor aangestelde UPPIES. Deze munten zijn verkrijgbaar bij de infobalie, waar zowel contant kan worden betaald, als met de pinpas.

Opnames
Op het festival terrein zijn video en camera mensen aanwezig in opdracht van het OpenUP. Zij maken video, foto en geluidsopnamen ter promotie van het festival OpenUP op verschillende media. Indien er bezwaar is van deze opnames kan dit met de aanwezige cameramensen worden afgesproken. Indien er naderhand toch een herkenbaar beeld is verschenen, zal dit alsnog worden aangepast waar mogelijk.

Beeldrechten
Door deelname en betreden van het aan het festival terrein gaat u akkoord dat de organisatie beeld- en/of geluidsopnamen van u tijdens het festival rechtenvrij mag inzetten voor marketing, communicatie & PR van het OpenUP Festival.

Waardevolle spullen
Op het evenemententerrein zijn lockers aanwezig. Bezoekers zijn zelf verantwoordelijk voor hun spullen. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, vernieling en/of kwijt raken van spullen. De organisatie adviseert om geen waarde volle spullen mee te nemen naar het festival en/of achter te laten in de auto.

Thuis te laten
Softdrugs, harddrugs, (huis)dieren, (alcoholische)dranken, glaswerk, (plastic) flessen, blikjes, spuitbussen, fakkels, professionele video, audio, opnamen en fotoapparatuur.

EHBO
Op het festivalterrein is 24 uur per dag een EHBO-post aanwezig. Hier kun je terecht voor kleine dingen, zoals paracetamol of een een pleister of voor ernstige gevallen.

Geluidsniveau
Hoewel wij geen enorme geluidsinstallaties hebben kan er bij optredens luide muziek worden geproduceerd. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor nadelige gevolgen die kunnen optreden aan het gehoor. De organisatie adviseert om oordoppen te dragen. Vooral bij live djembé trommel en andere drum concerten.

Parkeren
Het festival is auto vrij. Voertuigen dienen op de daarop aangewezen parkeerplaats geparkeerd te worden. Indien hier niet aan gehouden wordt, kan het voertuig worden verwijderd ivm brandweer veiligheid. Instructies van de verkeersbegeleiders dienen opgevolgd te worden. Er is een grote parkeerplaats waar iedere bezoeker zijn of haar voertuig dient te parkeren. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Campers
Er is een beperkte hoeveelheid Camper tickets beschikbaar. Deze dient samen met de deelnemers ticket betaald te worden. Campers kunnen van elektriciteit worden voorzien op de daarvoor aangewezen camper parkeerplaats.

Eigen Risico
Betreding van het evenemententerrein geschiedt op eigen risico. OpenUP Festival dan wel de medewerkers die voor de organisatie actief werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade dan wel immateriële schade die de bezoeker(s) van de locatie en/of het evenement mochten ondervinden.

Grenzen
Wanneer de organisatie bepaalt dat er grenzen zijn overtreden kun je worden verwijderd van het terrein. Wij vragen hiervoor je medewerking.

Overige
In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend.
Bij het niet naleven de huisregels zal de toegang worden geweigerd/ontzegd, zonder restitutie van het toegangsbewijs. Indien de toegang wordt geweigerd/ontzegd dient het evenementen terrein direct te worden verlaten.

© 2017 OpenUP!

Please publish modules in offcanvas position.