Extra Ticket info

Annulering
Terug betaling van een bezoekers of CoCreator ticket is niet mogelijk. Lees hier onze voorwaarden bij het kopen van een ticket.

Doorverkoop / doorgeven
Het is wel mogelijk om je ticket door te verkopen aan een nieuwe bezoeker of CoCreator, maar alleen voor dezelfde ticketprijs. Voor het doorgeven van een CoCreator ticket is het van belang dit door te geven aan cocreator@openupfestival.nl ivm de CoCreator team indeling.

CoCreator naar deelnemer ticket
Stuur een bericht naar tickets@openupfestival.nl en cocreators@openupfestival.nl met je verzoek. Boek een nieuwe deelnemers ticket, maar stop bij de bank betaling. Het verschil in kosten dient te worden bijbetaald via een bank overschrijving ovv: "CC naar deelnemers ticket". Zie hier onze bankgegevens.
Zodra we de betaling hebben ontvangen sturen we je deelnemers ticket. De CoCreators ticket is daarmee komen te vervallen.

Deelnemer naar CoCreator ticket (indien nog plaats is)
Stuur een bericht naar tickets@openupfestival.nl en cocreators@openupfestival.nl met je verzoek. Boek een nieuwe CoCreator ticket, maar stop bij de bank betaling. Vervolgens retourneren we het verschil met de ticket prijs en sturen je de CoCreators ticket. De deelnemers ticket is daarmee komen te vervallen.

Bijzondere omstandigheden
Bij bijzondere (persoonlijke) omstandigheden kan je mailen naar tickets@openupfestival.nl