Exclusieve holistische amuletten

Ik maak exclusieve holistische amuletten, meestal hangers, die bescherm tegen straling van mobiele telefoons (EMF). De hangers zijn speciaal gemaakt voor je energieveld (aura), ze balanceren je aura doordat ze de negatieve energie omzetten in positieve energie Wat maak mijn unique?

Published in Market
Exclusieve holistische amuletten
  • Monika Zampa


    Orgonite: Exclusieve holistische amuletten


    Ik maak exclusieve holistische amuletten, meestal hangers, die bescherm tegen straling van mobiele telefoons (EMF). De hangers zijn speciaal gemaakt voor je energieveld (aura), ze balanceren je aura doordat ze de negatieve energie omzetten in positieve energie Wat maak mijn unique? Ze zijn artistiek uitgevoerd. Exclusieve- Ik maak altijd maar 1 unieke exemplaar. Ik bied ook“custom made” design afhankelijk van klanten wensen . Ik gebruik alleen de beste kristallen, 24k goud blad, edelstenen, kruiden.


    Open UP festival – Since the 2011 I have been every year participating in the festival Open UP (Baarlo) presenting my orgonites. The event brought me a loyal group of followers and many reoccurring clients.


Last modified on zondag, 16 juli 2017 10:32


Zie hieronder het programma voor het zomerfestival, kom op een later moment terug want er worden steeds nieuwe activiteiten toegevoegd.

 

Workshops

Gayatri Mantra

Mooier dan dit kan je volgens mij niet wakker worden ;-) Een van de oudste gebeden op aarde voor ontwaking. Krachtig, diep en helder...

Maak je eigen Rainstick

Het is meditatief en ontspannend. Het geluid brengt je in beweging en is tegelijkertijd rustgevend. Het resultaat is een mooi en persoonlijk instrument.

Alles over Niets

Een vingerwijzing naar non-dualiteit

Biodanza..... maar dan net een beetje anders

Met inspirerende muziek en heel specifieke oefeningen komen we met elkaar bij een punt waar we de diepere lagen van onze eigen kracht ontdekken en manifesteren.

Vallen en opstaan

In deze workshop onderzoeken wij de implicaties van onze identificatie met een ‘persoon’ en en vergeten de tijd en onszelf in de verrukking van dit moment.

Capoeira

Dans, muziek, vechtsport, acrobatiek en cultuur verweven in het dynamische spel van Capoeira.

Liefde, Relatie en Seksualiteit (Nieuwe Opstellen)

In deze workshop over liefde, relatie en seksualiteit willen wij jullie meenemen op een zielsreis met behulp van het nieuwe opstellen.

Awakening the Red Flower: The Next Step

Met technieken uit de Prana Yoga Dance (expressie dans), de Kundalini Yoga traditie, oefeningen uit de verschillende tantrische stromingen, Acro Yoga en Thaise Yoga massage maken we samen een reis.

Vuurlopen ~Fire-Walking

Ontsteek je potentieel, voor jezelf en anderen. ~Ignite your potential, for yourself and others.

Real Play voor geliefden

Wat is een relatie? Samen doordringen in Liefde en Waarheid.

MAAK JE EIGEN HOUTPASTEL

In deze workshop van 2 uur ontdek je spelenderwijs de basisbeginselen van tekenen/schilderen door het maken van een houtpastel.

Vinyasa yoga

Gewoon lekker mee komen doen!

Innerlijke leiding

Een indrukwekkende workshop, waarin je gaat ervaren hoe je een leven kunt leiden in overeenstemming met jouw essentiële waarden door in volle bewustzijn te kiezen en te staan voor wat jij echt belangrijk vindt in je…

Enjoy(ce)! Psoas Release Excercises – Early Bird

Begin je dag goed en ‘schudt en tril’ opgebouwde spanningen los. Geef je lijf de ruimte en laat je levensenergie weer vrij stromen.

Focussen, Authentic relating en Ritual Play

Focussen is voornamelijk naar binnengericht. Athentic relating en Ritual Play zijn op contact met de ander gericht. Hoe blijf je bij jezelf in (speels en fysiek) contact.

Satsang: Stand up for your energetic Self!

Ik geef je in Satsang de tools om dit bevrijdende levensgevoel toe te passen, niet alleen in het geweldige energieveld van OpenUp, maar ook voor als je je niet gelukkig voelt!

The Way of the Fool

Take the playful step into transformational and inspired leadership. Out of your head into play. De Change Activist die speelsheid, passie en vrijheid binnen brengt.

Tantra/Sound Ritual

Een tantra ritueel voor stellen en singles, met live sound scape en muziek, begeleid door Yama Voorhorst en Hans Karssen.

Mediumschap

In deze workshop leer je via een geleide visualisatie contact te maken met dierbare overledenen, je gidsen en engelen. Leer hun signalen en boodschappen op te vangen.

Wild Hearts

Wild Hearts nodigt je uit op een reis voorbij je gedachtes, een plek waar je je harnas af kunt doen en volop kunt genieten van je levens energie.

Thuiskomen bij jezelf

Ik nodig je uit om te Zijn met jezelf en uitdrukking te geven aan wat er leeft in jou via een combinatie van geleide meditatie, beweging en het maken van klank. Ik nodig je uit om…

Film: Alles over niets

Een vingerwijzing naar non-dualiteit

Energy Ecstasy

Behind what our eyes can see is an incredible world of energy. You can learn to perceive it and use it to make your life better!

Soul Healing

Tijdens de workshop Soul Healing leer je bewust te worden van je vermogen tot Zelf healing. Je maakt contact met jouw hogere Zelf die je helpt de verbinding en healing tot stand te brengen

Early bird yoga

Voor de early birds ook dit jaar weer een dagelijkse vroege ochtend yogaworkshop om de levensenergie wakker te schudden, zodat je vrolijk en vitaal de dag in gaat.

Ondernemen in Tovervloed

Ook zo moe om te moeten bloggen, vloggen, je kop boven het maaiveld uit te steken, etc... Ondernemen in Tovervloed laat je spelen met jouw GOUD, omdat het dan vanzelfsprekend wordt.

Circling (Meditatie-in-relatie)

Circling is een meditatie-in-relatie. Je leert om authentiek contact te maken voorbij de alledaagse maskers.

Balance & Support

Gezond leven met essentiële oliën

Heel jezelf met therapeutische essentiële oliën! Doe een bodyscan voor een uitgebreid overzicht over jouw gezondheid! Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel!

Sam Schallenbergh

Sam Schallenbergh Ayurvedische Massage Non-dual coaching Knuffel therapie Naast een opleiding ayurvedische geneeskunde ben ik vooral erg goed in af te stemmen met wie voor mij zit en waar de noden zijn. Wat ik kan geven…

Shamanic Tantra Medicine Sessions

Yama werkt met tantra massage, sound en eventueel zeer milde middelen uit het plantmedicijn sjamanisme.

Deep Healing Massage

A profoundly deep journey through the body, stilling the mind and liberating the sensual, sexual and spiritual forces of the Soul.

Craniosacraal therapie

In craniosacraal therapie maak ik contact met het lichaam door middel van aanraking en gesprekken met je lichaam.

Reconnective Healing

Reconnective Healing helpt je te openen, zodat nieuwe inzichten en ervaringen van workshops en sessies dieper bij je binnenkomen en integreren.

Enjoy(ce)! Thai Yoga Massage & Therapeutic Flying

Laat je vliegen en stretchen door een 'Therapeutic Flying' sessie, of/en geniet van een Thaise Yogamassage. Voel je als herboren!

Somassage - Shamanistische sound-healing Marma punt en deep tissue massage

Returning to Nature is the way to experience the 'oneness' that you are an embodyment of. It takes less practice of will like excercises, it needs more allowing yourself to become soft and receptive. My years…

Music

PaSSaR Performing Arts

PaSSaR Performing Arts biedt multidisciplinaire theater acts en muziek.

Shamanic Sound Medicine Concert by Hans Karssen & Yama Voorhorst

A Shamanic Sound Healing Ceremony that connects you to the healing vibrations of the jungle and the energy of its many awakening plants and animal spirits.

Kinderen

Dreumes-, Peuter- en KleuterDans

Een vrolijke ouder/kind dansles waarin allerlei muziekstijlen en dansvormen voorkomen. Een vrije dansles waarin we met zijn allen dansen en gek mogen doen. Ik heb er nu al zin in! Hopelijk jullie ook!

Verhalen Vangen

Tijdens het open-up festival ga ik met de wat oudere kinderen het spel VerhalenVanger spelen. Met hulp van het spel creëren kinderen hun eigen verhalen.

Market

The-Twosisters

Producten uit India die gemaakt zijn door vrouwen, voor vrouwen!

Standing Up da market 2017

Ik ben jullie marktcoördinator en aanspreekpunt op het Up. Voor vragen over de markt kom je dus bij mij ♥.

Exclusieve holistische amuletten

Ik maak exclusieve holistische amuletten, meestal hangers, die bescherm tegen straling van mobiele telefoons (EMF). De hangers zijn speciaal gemaakt voor je energieveld (aura), ze balanceren je aura doordat ze de negatieve energie omzetten in positieve…

Kunstwerken van Danny

Danny komt naar de markt met afdrukken van zijn grafische werken. Zowel schilderijen als computer kunstwerken.

Lila Pixie clothes

Lila ontwerpt en maakt kleurijke eerlijke kleding en bijpassendesierraden. We produceren onze eigen collectie in kleinschaligeateliertjes in India waar we zelf ook een aantal maanden per jaarzijn en samenwerken . De prijzen worden bepaald door de…

Alpacawollen dekens & shawls

Hoe zacht wil je ze hebben?! Heerlijke dekens, omslagdoeken, babyponcho's, beenwarmers van Alpaca Wol die we hebben meegenomen van onze reis naar Peru. Het zijn unieke stuks en er zijn er weinig van, aangezien dit een…
© 2017 OpenUP!

Please publish modules in offcanvas position.