2017 Zomerfestival

2017 Zomerfestival (105)

Zie hier een overzicht van het programma voor Workshops, Muziek, Balance & Support, Kinderen en Markt.


Zie hieronder het programma voor het zomerfestival, kom op een later moment terug want er worden steeds nieuwe activiteiten toegevoegd.

 

Workshops

Wild Hearts

Wild Hearts nodigt je uit op een reis voorbij je gedachtes, een plek waar je je harnas af kunt doen en volop kunt genieten van je levens energie.

Blaas je levensvuur aan met HAKA

De Haka is krachtig en diepgeworteld energiewerk. HA betekend adem en KA betekend vuur. Met de Haka blaas je de eeuwige vlam van jouw ziel aan en zo laait het op tot een dansende vuurzee.

Film: Alles over niets

Een vingerwijzing naar non-dualiteit

Mediumschap

In deze workshop leer je via een geleide visualisatie contact te maken met dierbare overledenen, je gidsen en engelen. Leer hun signalen en boodschappen op te vangen.

Circling (Meditatie-in-relatie)

Circling is een meditatie-in-relatie. Je leert om authentiek contact te maken voorbij de alledaagse maskers.

Enjoy(ce)! Psoas Release Excercises – Early Bird

Begin je dag goed en ‘schudt en tril’ opgebouwde spanningen los. Geef je lijf de ruimte en laat je levensenergie weer vrij stromen.

Gurdjieff Movements

Sacrale dans als middel om op te staan in bewust zijn.

Real Play voor geliefden

Wat is een relatie? Samen doordringen in Liefde en Waarheid.

Alles over Niets

Een vingerwijzing naar non-dualiteit

De toegewijde relatie

Beide geliefdes zijn toegewijd aan de liefde en aan elkaar. Zij zien en eren elkaar, en zij communiceren vanuit het hart. Tijdens de workshop wordt aandacht besteed aan het gedicht "Het Verbond" van Aart.

Energy Ecstasy

Behind what our eyes can see is an incredible world of energy. You can learn to perceive it and use it to make your life better!

Ondernemen in Tovervloed

Ook zo moe om te moeten bloggen, vloggen, je kop boven het maaiveld uit te steken, etc... Ondernemen in Tovervloed laat je spelen met jouw GOUD, omdat het dan vanzelfsprekend wordt.

Thuiskomen bij jezelf

Ik nodig je uit om te Zijn met jezelf en uitdrukking te geven aan wat er leeft in jou via een combinatie van geleide meditatie, beweging en het maken van klank. Ik nodig je uit om…

MAAK JE EIGEN HOUTPASTEL

In deze workshop van 2 uur ontdek je spelenderwijs de basisbeginselen van tekenen/schilderen door het maken van een houtpastel.

Innerlijke leiding

Een indrukwekkende workshop, waarin je gaat ervaren hoe je een leven kunt leiden in overeenstemming met jouw essentiële waarden door in volle bewustzijn te kiezen en te staan voor wat jij echt belangrijk vindt in je…

Gayatri Mantra

Mooier dan dit kan je volgens mij niet wakker worden ;-) Een van de oudste gebeden op aarde voor ontwaking. Krachtig, diep en helder...

Maak je eigen Rainstick

Het is meditatief en ontspannend. Het geluid brengt je in beweging en is tegelijkertijd rustgevend. Het resultaat is een mooi en persoonlijk instrument.

Capoeira

Dans, muziek, vechtsport, acrobatiek en cultuur verweven in het dynamische spel van Capoeira.

OpenUP in de wereld

OpenUP is de wereld in het klein. Een nieuwe wereld misschien wel! Een wereld waarin we verbonden zijn, waarin we ons (be)krachtig(d) voelen, waarin we onze talenten leven.

Tantra/Sound Ritual

Een tantra ritueel voor stellen en singles, met live sound scape en muziek, begeleid door Yama Voorhorst en Hans Karssen.

Vallen en opstaan

In deze workshop onderzoeken wij de implicaties van onze identificatie met een ‘persoon’ en en vergeten de tijd en onszelf in de verrukking van dit moment.

Focussen, Authentic relating en Ritual Play

Focussen is voornamelijk naar binnengericht. Athentic relating en Ritual Play zijn op contact met de ander gericht. Hoe blijf je bij jezelf in (speels en fysiek) contact.

Natuurgeneeskunde voor dummies

Deze training helpt je om samenhangende keuzes te maken voor jouw gezondheidsrenovatie: hoe kan jij energetisch werk zoals healingen, dans en yoga enerzijds het beste combineren met fysieke ondersteuning zoals voeding, permanent detox en suppletie anderszijds?

The Way of the Fool

Take the playful step into transformational and inspired leadership. Out of your head into play. De Change Activist die speelsheid, passie en vrijheid binnen brengt.

Liefde, Relatie en Seksualiteit (Nieuwe Opstellen)

In deze workshop over liefde, relatie en seksualiteit willen wij jullie meenemen op een zielsreis met behulp van het nieuwe opstellen.

Vinyasa yoga

Gewoon lekker mee komen doen!

Early bird yoga

Voor de early birds ook dit jaar weer een dagelijkse vroege ochtend yogaworkshop om de levensenergie wakker te schudden, zodat je vrolijk en vitaal de dag in gaat.

Balance & Support

Craniosacraal therapie

In craniosacraal therapie maak ik contact met het lichaam door middel van aanraking en gesprekken met je lichaam.

Shamanic Tantra Medicine Sessions

Yama werkt met tantra massage, sound en eventueel zeer milde middelen uit het plantmedicijn sjamanisme.

Reconnective Healing

Reconnective Healing helpt je te openen, zodat nieuwe inzichten en ervaringen van workshops en sessies dieper bij je binnenkomen en integreren.

Enjoy(ce)! Thai Yoga Massage & Therapeutic Flying

Laat je vliegen en stretchen door een 'Therapeutic Flying' sessie, of/en geniet van een Thaise Yogamassage. Voel je als herboren!

Sam Schallenbergh

Sam Schallenbergh Ayurvedische Massage Non-dual coaching Knuffel therapie Naast een opleiding ayurvedische geneeskunde ben ik vooral erg goed in af te stemmen met wie voor mij zit en waar de noden zijn. Wat ik kan geven…

Gezond leven met essentiële oliën

Heel jezelf met therapeutische essentiële oliën! Doe een bodyscan voor een uitgebreid overzicht over jouw gezondheid! Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel!

Somassage - Shamanistische sound-healing Marma punt en deep tissue massage

Returning to Nature is the way to experience the 'oneness' that you are an embodyment of. It takes less practice of will like excercises, it needs more allowing yourself to become soft and receptive. My years…

Deep Healing Massage

A profoundly deep journey through the body, stilling the mind and liberating the sensual, sexual and spiritual forces of the Soul.

Music

Shamanic Sound Medicine Concert by Hans Karssen & Yama Voorhorst

A Shamanic Sound Healing Ceremony that connects you to the healing vibrations of the jungle and the energy of its many awakening plants and animal spirits.

PaSSaR Performing Arts

PaSSaR Performing Arts biedt multidisciplinaire theater acts en muziek.

Kinderen

Verhalen Vangen

Tijdens het open-up festival ga ik met de wat oudere kinderen het spel VerhalenVanger spelen. Met hulp van het spel creëren kinderen hun eigen verhalen.

Dreumes-, Peuter- en KleuterDans

Een vrolijke ouder/kind dansles waarin allerlei muziekstijlen en dansvormen voorkomen. Een vrije dansles waarin we met zijn allen dansen en gek mogen doen. Ik heb er nu al zin in! Hopelijk jullie ook!

Market

Kunstwerken van Danny

Danny komt naar de markt met afdrukken van zijn grafische werken. Zowel schilderijen als computer kunstwerken.

Exclusieve holistische amuletten

Ik maak exclusieve holistische amuletten, meestal hangers, die bescherm tegen straling van mobiele telefoons (EMF). De hangers zijn speciaal gemaakt voor je energieveld (aura), ze balanceren je aura doordat ze de negatieve energie omzetten in positieve…

Alpacawollen dekens & shawls

Hoe zacht wil je ze hebben?! Heerlijke dekens, omslagdoeken, babyponcho's, beenwarmers van Alpaca Wol die we hebben meegenomen van onze reis naar Peru. Het zijn unieke stuks en er zijn er weinig van, aangezien dit een…

Lila Pixie clothes

Lila ontwerpt en maakt kleurijke eerlijke kleding en bijpassendesierraden. We produceren onze eigen collectie in kleinschaligeateliertjes in India waar we zelf ook een aantal maanden per jaarzijn en samenwerken . De prijzen worden bepaald door de…

Standing Up da market 2017

Ik ben jullie marktcoördinator en aanspreekpunt op het Up. Voor vragen over de markt kom je dus bij mij ♥.

The-Twosisters

Producten uit India die gemaakt zijn door vrouwen, voor vrouwen!
© 2017 OpenUP!

Please publish modules in offcanvas position.