Sam Schallenbergh

  Sam Schallenbergh   Ayurvedische Massage Non-dual coaching Knuffel therapie   Naast een opleiding ayurvedische geneeskunde ben ik vooral erg goed in af te stemmen met wie voor mij zit en waar de noden zijn. Wat ik kan geven is:   Een ontspannende massage, loswerken en relaxeren van spieren maar ook dieper energetisch werk; ook combinatie met ademhaling en visualisatie.   Non-duale coaching brengt jou helemaal bij jou gevoel, waarbij je jezelf in essentie beleefd.   De helende werking van aanraking en knuffelen is langer bekend en ook wetenschappelijk onderbouwd. Ik creëer een duidelijk kader waarbij je tenvolle kan genieten van aanraking.   Al 9 jaar geef ik massages en ook workshops in massage, 5 jaar ben ik bezig met circling of authentic relating, het laatse jaar verbind ik dit werk met Non Duale Coaching. Het laatste jaar heb ik een intensieve opleiding over the wheel of concent gevolgd. Wat een must is voor iedereen die met aanraking bezig is.  

Published in Balance & Support
Sam Schallenbergh
  • Sam Schallenbergh

    Al 9 jaar geef ik massages en ook workshops in massage, 5 jaar ben ik bezig met circling of authentic relating, het laatse jaar verbind ik dit werk met Non Duale Coaching. Het laatste jaar heb ik een intensieve opleiding over the wheel of concent gevolgd. Wat een must is voor iedereen die met aanraking bezig is.

    Balance & Support: Sam Schallenbergh


    Ayurvedische Massage Non-dual coaching Knuffel therapie


    Naast een opleiding ayurvedische geneeskunde ben ik vooral erg goed in af te stemmen met wie voor mij zit en waar de noden zijn. Wat ik kan geven is: Een ontspannende massage, loswerken en relaxeren van spieren maar ook dieper energetisch werk; ook combinatie met ademhaling en visualisatie. Non-duale coaching brengt jou helemaal bij jou gevoel, waarbij je jezelf in essentie beleefd. De helende werking van aanraking en knuffelen is langer bekend en ook wetenschappelijk onderbouwd. Ik creëer een duidelijk kader waarbij je tenvolle kan genieten van aanraking.


Last modified on vrijdag, 28 juli 2017 18:54
© 2017 OpenUP!

Please publish modules in offcanvas position.