Tantra workshop voor 20'ers en 30'ers: Opening in Intimacy

Published in Workshop
Tantra workshop voor 20'ers en 30'ers: Opening in Intimacy
 • Florien Kortenhorst & Rogier Moed

  Florien van PLAY community en Rogier van Bliss Your Body slaan hun handen in een om speciaal voor de 20’ers en 30’ers op Open Up een verrassende en verdiepende tantra workshop aan te bieden. Hun gedeelde missie in het leven is om jongere mensen op speelse toegankelijke wijze in aanraking te laten komen met bewustzijn, zelfontdekking en persoonlijke groei.


  Florien (PLAY community) and Rogier ( Bliss Your Body) connect their hands in a special for the 20 ' and 30 ' ers on Open Up in a surprising and in-depth tantra workshop. Their shared mission in life is to get younger people on a playful accessible manner in touch with consciousness, self discovery and personal growth.  Workshop: Tantra workshop voor 20'ers en 30'ers: Opening in Intimacy


  In deze workshop gaan we ons openen voor intimiteit met het leven. De uitnodiging ligt er om werkelijk contact aan te gaan met jezelf en vanuit daar in contact te treden met de mensen om je heen. Zijn met dat wat er is. Als we van hieruit verbinden vindt een ontmoeting vanuit echtheid, kracht en kwetsbaarheid plaats. Kom ontmoeten en spelen in echtheid!


  In this workshop, we are going to open for intimacy with life. The invitation is there to really make contact with yourself and from there, get in touch with the people around you. With all there is. Connect from here if we can find a meeting from authenticity, strength and vulnerability. Come meet and play in authenticity!

  Neem Mee: Een dekentje of iets anders om op te liggen/zitten. Makkelijke, luchtige kleding (eventueel een extra t-shirt als je snel zweet).

Last modified on maandag, 17 juli 2017 15:27
© 2017 OpenUP!

Please publish modules in offcanvas position.