Innerlijke leiding

Een indrukwekkende workshop, waarin je gaat ervaren hoe je een leven kunt leiden in overeenstemming met jouw essentiële waarden door in volle bewustzijn te kiezen en te staan voor wat jij echt belangrijk vindt in je leven. Als je dit ook wilt ervaren, ga dan samen met mij op een interactieve en veelkleurige wijze op zoek en ervaar de kracht van je innerlijke leiding.

Published in Workshop
Innerlijke leiding
 • Han Bekkers

  Ik ben manager en leider in en voor het openbaar bestuur en begeleid mensen op weg naar een bewust leven. In het dagelijkse leven leid, bestuur, coach, train, schrijf en adviseer ik. Callista de Ruiter assisteert. Zij is levensvuurcoach en vuurloopinstructeur.


  In daily life I'm a leader and manager in public services and assist people to a consciouss life. I lead, run municipalities, coach, train, write and advise.  Workshop: Innerlijke leiding


  Door middel van meditatie, ervaringen, counseling, oefeningen en presentaties kom je in diep contact met wat voor jou van wezenlijk belang is. Daarvoor staan en diep doorvoelen geeft je een essentieel houvast voor de vele keuzes in je leven. In vol bewustzijn herprogrammeren we ons onbewuste, waardoor een verantwoordelijk leven binnen bereik komt. Ter voorbereiding op de workshop adviseer ik je het boek of e-boek 'De druppel en de oceaan, Handboek voor persoonlijk leiderschap' te lezen. Je legt dan een goed fundament om alles uit de workshop te halen. Het boek is te bestellen bij de boekhandel of bij info@hanbekkers.nl. Na afloop van de workshop en op het festival is het boek ook te verkrijgen.


  An impressive workshop to find the way to live the life according to your highest values. Bij meditation, counseling, excercises and presentations you will choose and feel your essence.

  Neem Mee: Papier en pen

Last modified on dinsdag, 25 juli 2017 12:28
© 2017 OpenUP!

Please publish modules in offcanvas position.