Thuiskomen bij jezelf

Ik nodig je uit om te Zijn met jezelf en uitdrukking te geven aan wat er leeft in jou via een combinatie van geleide meditatie, beweging en het maken van klank. Ik nodig je uit om thuis te komen bij jezelf.  

Published in Workshop
Thuiskomen bij jezelf
 • Nellie van den Berg

  Al jaren ben ik intensief bezig met bewustwordingsprocessen. De laatste tijd ervaar ik steeds meer overgave daarin. Overgave aan wat zich aandient en bereidheid dit toe te laten, vanuit afstemming op mijn weg en in beweging komend vanuit het genieten. Ik word er blij van om mijn ervaringen daarin te delen en van het maken van een diepe verbinding met de ander.


  For years I have been actively busy with my awareness processes. Recently, I have experienced more and more surrender in it. Surrender to what is happening and willingness to allow this, from tuning in into the flow of my live and moving from enjoyment. I am pleased to share my experiences in this and it makes me happy to make a deep connection with someone else.  Workshop: Thuiskomen bij jezelf


  In deze workshop word je uitgenodigd om te Zijn met jezelf en uitdrukking te geven aan wat er op dat moment leeft in jou. Het gaat om het toelaten van alle gedachten, emoties en gevoelens; je hoeft niet ergens aan te werken om iets te veranderen. Dan zul je merken dat er ruimte en blijheid ontstaat, dan wordt voelbaar wie jij werkelijk bent en waarvoor jij wilt gaan staan! Dan kom je thuis bij jezelf! Ik werk met een combinatie van geleide meditatie, beweging en het maken van klank; in oefeningen voor jezelf en in contact met de ander.


  In this workshop you are invited to Be and express what is currently happening in you, right at this moment. It is about permitting all thoughts, emotions and feelings; you don't need to work on changing yourself . Then you will notice that space and happiness arise, you can feel who you really are and what you want to stand for! Then you come home to yourself! I work with a combination of guided meditation, movement and making sound; in exercises alone and in contact with someone else.

  Neem Mee: eigen (meditatie) kussen, als iemand een drum heeft graag meenemen

Last modified on donderdag, 20 juli 2017 18:14
© 2017 OpenUP!

Please publish modules in offcanvas position.