Vallen en opstaan

In deze workshop onderzoeken wij de implicaties van onze identificatie met een ‘persoon’ en en vergeten de tijd en onszelf in de verrukking van dit moment.

Published in Workshop
Yoyo bij het Liefdesbanket (www.newrituals.com Yoyo bij het Liefdesbanket (www.newrituals.com Sebastian Holzhuber
 • Yoyo van der Kooi

  Als 'vroedvrouw bij de tweede geboorte' (zie http://www.yoyo.nl/over-yoyo/artikelen/een-poort-tot-de-tweede-geboorte/) draag ik bij aan bewustwording. Dit doe ik in mijn school voor levenskunst 't Laborint' in Arnhem, via ontspanning van lichaam/voelen/denken en het stimuleren van creativiteit.


  As 'midwife for the second birth' I contribute to spiritual awakening in my Laborint school for the Art of Living (Arnhem), by means of physical/emotional/mental relaxation and the stimulation of creativity.  Workshop: Vallen en opstaan


  ‘Standing up’ is voor mij: uit de illusie vallen van een afgescheiden zelf - en tevoorschijn komen als ‘beingness’. In deze workshop vallen wij even uit onze identificatie met een tijdsgebonden ‘persoon’ en gaan we op in de tijdloze ont-moeting van dit moment.


  ‘Standing up’ for me is: falling from the illusion of the separate self and arising as beingness. In this workshop we explore the implications of our identification with a time-bound ‘person’ and disappear in the timeless bliss of the present moment.

  Neem Mee: Water

Last modified on zondag, 23 juli 2017 20:42

Video

Yoyo van der Kooi
© 2017 OpenUP!

Please publish modules in offcanvas position.