De toegewijde relatie

Beide geliefdes zijn toegewijd aan de liefde en aan elkaar. Zij zien en eren elkaar, en zij communiceren vanuit het hart. Tijdens de workshop wordt aandacht besteed aan het gedicht "Het Verbond" van Aart.

Published in Workshop
De toegewijde relatie
 • AART VAN WIJK & AMANA BRUIJNJE

  Aart van Wijk is liefdesbrenger en schrijver / dichter. Amana Bruijnjé is liefdesvlinder en yogadocent.


  Aart van Wijk is a lovebringer and writer / poët. Amana is a lovebutterfly and yogateacher.  Workshop: De toegewijde relatie


  In "De toegewijde relatie" staat de liefde centraal. Beide geliefdes zijn toegewijd aan de liefde en aan elkaar. Zij zien en eren elkaar, en zij communiceren vanuit het hart. Tijdens de workshop wordt aandacht besteed aan het gedicht "Het Verbond" van Aart. Tevens gaan Amana en en Aart in op het fenomeen "Samenliefde", waarin de liefde en de seksualiteit als een gezamenlijke leerweg worden beschouwd.


  In "The committed relation" love is the central focus. Both lovers are dedicated to love and to eachother. They see and honour eachother, and they communicate from the heart. During the workshop Aart's poëm "Het Verbond" gets attention. Aart and Amana also adress what they call "Togetherlove", in which love and sexuality are a connected path of growth.


Last modified on maandag, 19 juni 2017 14:03
© 2017 OpenUP!

Please publish modules in offcanvas position.