Focussen, Authentic relating en Ritual Play

Focussen is voornamelijk naar binnengericht. Athentic relating en Ritual Play zijn op contact met de ander gericht. Hoe blijf je bij jezelf in (speels en fysiek) contact.

Published in Workshop
Focussen, Authentic relating en Ritual Play
 • Ferry Maidman & Sam Schallenberg

  Ferry Maidman houdt zich bezig met de vaardigheid Focussen. Sam Schallenberg is uitvinder en ontdekker.


  Ferry Maidman is one of the earliest members of the Open UP festival. Sam Schallenberg is a fresh soul.  Workshop: Focussen, Authentic relating en Ritual Play


  Focussen brengt de communicatie met lichaam op gang. Het is een vaardigheid waarbij lichamelijke sensaties worden betrokken in het denken en contact maken. Ferry is gespecialiseerd om met het focussen in non dualiteit te komen en Sam is gespecialiseerd om ermee in contact te gaan met anderen. Dit contact kan verbaal en non verbaal zijn. Ritual play is een vorm van contact maken zonder woorden. Je nodigt elkaar uit om op een beperkte oppervlakte te spelen. Alles is mogelijk en je wordt beiden geleid door de felt sense in het lichaam. In deze workshop leer je de basis van focussen, authentic relating en ritual play. De combinatie van deze vaardigheden brengt meer frisse lucht in je leven.


  Focusing activates the communication with the body. Authentic relating and Ritual play are forms of communications that make use of deeper layers within you. We combine the basic of these three forms and play. It will give fresh air into you live.


Last modified on zaterdag, 15 juli 2017 09:11

Video

© 2017 OpenUP!

Please publish modules in offcanvas position.